Bondegårdsferie – en dejlig tur på landet

Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Har I altid boet i byen, men vil gerne ud og opleve landbrug og dyr på tæt hold? Så er bondegårdsferie både en lærende og sjov oplevelse! På gårdene foregår der oftest forskellige, frivillige aktiviteter afhængig hvad i har lyst til, både for børn og voksne.

På en bondegårdsferie vil gårdejeren hellere end gerne svare på spørgsmål om gården, dyrene og livet på landet.  Der findes gårde hvor I kan tage på bondegårds ferie i Jylland, København og på Fyn så der er rig mulighed for at finde en hyggelig ferie i det meste af Danmark. Der er dog flest gårde i Jylland der tilbyder en bondegårdsferie. Man vil typisk kunne leje sig ind på et værelse eller en lejlighed på gården hvor man vil have adgang til de almindelig dagligdags faciliteter.

På en bondegårdsferie vil man bl.a. kunne komme til, afhængig af gården, at se/deltage i malkningen af køerne og drikke den friske mælk, samt pasningen af dyrene. Udover at være med til at passe dyrene er der også tit mulighed for at tage på cykel-, fiske-, og vandreture da en bondegårdsferie selvfølgelig foregår på landet. Så kom ud og oplev den idylliske natur og det danske landbrug på en anden og meget nær måde.

Læs mere om bondegårdsferie i Nordjylland og se en skøn video lige her: http://d-d-c.dk/bondegaardsferie-Nordjylland/.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (14 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)

Bondegårdsferie – en dejlig tur på landet, 5.6 out of 10 based on 14 ratings

Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *